sesterství ● sdílení ● inspirace

Vítej, krásná ženo.

Možná sníš, stejně jako já o místě, kde se můžeš pravidelně potkávat se ženami, které se staví ke světu podobně jako ty.

Se ženami, které hledají hlubší význam svých životů, jsou na cestě vnitřní seberealizace a objevování krás a všech odstínů Života a vědí, že jsou tvůrkyněmi své reality a ne oběti své minulosti.

Věří, že život je plný zázraků a touží následovat volání svého srdce, ať už je zve kamkoli…

Možná sníš o místě, kde se můžeš inspirovat, sdílet, získat, nebo dávat podporu, kde můžeš být sama sebou a kde budeš plně podporovaná na cestě ke svému rozkvětu…

Pojďme spolu tvořit takové místo.

Nemusíš už být sama, nebo s přáteli, kteří nerozumí hlubokým touhám tvé duše po poznání něčeho víc, než tě učili ve škole.

Doba hierarchie, kdy jeden, který se zdá, že ví nejvíc vede a ostatní následují už končí a přichází doba spolutvoření, kdy každý člověk přináší do svého kmene, komunity, nebo kruhu své dary a svou jedinečnost a je si roven s ostatními.

Pro nás pro ženy je přirozené a nesmírně léčivé, když se můžeme podporovat navzájem a můžeme sdílet své příběhy.

Teď můžeme vytvořit místo, kde SPOLU porosteme do své síly a plného potenciálu. 
 
Tímto místem je Woman Space.

Monika Amaee

❤︎

Nově budeme držet prostor Woman space dvě.
Přidá se ke mně moje drahá sestra a přítelkyně Martina Výborná (Ma Prem Anjali).

První setkání bude 25.9.2024

Potkej se s Amaee

Amaee je průvodkyně žen, šamanka, vizionářka, koučka, spolutvůrkyně nového světa, hledačka Pravdy a milovnice lidských příběhů. Miluje inspirovat ostatní, aby aktivovali svůj plný potenciál a probudili se do pravé podstaty svého bytí.

Amaee je od mládí na cestě objevování Života a cest a způsobů, jak ho nejlépe prožít a přitom zažívat vnitřní naplnění. To se stalo její misí a posláním a to ji vede na cestě osobního rozvoje, na které je již více než 25 let. Po tom, co se celou tuto dobu sama odnaučovala vše, co ji brání v autenticitě a přirozenosti a bytí tím kým skutečně je a učila se cesty, jak se navrátit domů, do své esence a ženské moudrosti, začala k tomu před 10 lety vést ostatní ženy.

Potkej se s ANJALI

Je průvodkyní ženské transformace více jak 18 let. Je lektorkou tantry a spoluzakladatelkou Mysterijní školy vědomého ženství, která přináší ženám transmisi proměňující celé jejich bytí do harmonie, lásky a moudrosti.

Ženy provází na seminářích a kurzech Mohendžodáro-tantrická jóga pro ženy, TAO-TANTRA cesta ženské sexuality. Ve svém předávání propojuje šamanskou praxi a rituály společně s uměním chrámového tance, který studovala v Indii. V prožitkových seminářích vědomého partnerství Muž a Žena pomáhá párům i jednotlivcům porozumět mužsko-ženskému principu skrze vědomou práci s tělem, meditaci a revoluční nové přístupy k sexualitě skrze tělo a vědomou komunikaci.

Láskyplným přijímajícím přístupem ukazuje cestu ženám i mužům i ve své terapeutické praxi maséra a bodyworkera v tématech intimity. Koučing, vaginální mapování, odzbrojování těla, tantrické a havajské masáže a meditace jsou součástí individuálních sezení.

Vítej ve Woman space.

Jak to bude fungovat? Já, nebo Anjali, nebo obě dvě budeme pro nás všechny držet prostor v podobě pravidelných ZOOM setkání a my všechny spolu budeme vytvářet on line komunitu žen. Držení prostoru pro ženské setkávání má speciální místo v mém srdci. Společný čas není jen o nových informacích, ale o sebeobjevování, vyživení a vstoupení do své síly za podpory ostatních sester.

Přibližný program každého setkání:

  • Přednáška na dané téma, které tě podpoří na cestě k sobě a tvému potenciálu
  • Otázky a odpovědi
  • Meditace, abychom nové informace dovedly do těla
  • Sdílení vašich příběhů a můj koučink některých z vás, propojování, break out rooms
  • Prezentace vaší tvorby
  • Na některá setkání budu zvát speciální hosty.

Naše setkání by měla trvat 90-120 minut a jsou ZDARMA. 

Jediným tvým úkolem, pokud tě budou setkání bavit, je pozvat další 3 ženy, aby se naše komunita mohla rozrůstat po celé ČR.

Vítej, milá sestro, do magického prostoru Woman space!

DATA SETKÁNÍ:

2. 10. | 6. 11. | 4. 12. 2024 |
8. 1. | 5. 2. | 5. 3. 2025 |

 

Setkání začínají vždy v 19h. Zapiš si je už předem do svého diáře.

Před každým setkáním ti pošlu ještě připomínací e-mail.

Moc se na Tebe těším a taky na to, co společně vytvoříme

S láskou Amaee a Anjali

❤︎

PŘIDEJ SE DO WOMAN SPACE

Po zadání adresy ti přijde e-mail, který je třeba potvrdit, aby byla tvoje registrace dokončená.

Prosím zkontroluj i složku hromadné/spam a přesuň si e-mail ode mě to hlavní složky doručených, aby se ti odkaz na setkání nikam neztratil.